Levering til aftalt tid og pris

UPFRONT® SOLUTIONS er unikke og nytænkte bolig- og konstruktionsløsninger til nybyggeri og renovering af eksisterende byggeri. Produktserien indeholder alle typer af altaner, værn, skure, glasafskærmning, tilbehør og specialløsninger.

UPFRONT® SOLUTIONS udvikles, produceres og monteres af den anerkendte danske stålkonstruktionsvirksomhed KRSGAARD A/S, som – siden 2012 med Bent Kærsgaard i spidsen, har forsynet markedet med kvalitetsprodukter til aftalt tid og pris. Virksomheden er yngste generation af en række familieejede stålvirksomheder, hvis historie begynder tilbage i 1922.

KRSGAARD A/S arbejder ud fra en enkel filosofi om at levere ensartet høj kvalitet samt – via effektiv procesledelse, nyeste teknologi, erfarne medarbejdere og fleksible løsningsorienterede indsatser – at overholde alle aftaler til glæde for bygherrer og slutbrugere.

Vi glæder os til at fortælle mere om fordelene og udbyttet ved et fremtidigt samarbejde med os, ligesom vi glæder os til at præsentere de mange spændende boligforbedringer, som vores UPFRONT® SOLUTIONS løsninger tilbyder.